Wednesday, July 3, 2013

Old picture.

Hello..morning.

Tengok gambar ni mengingatkan mom gambar zaman remaja mak dan bapa. Hee, me,sister and big bro selalu ketawakan gambar gambar diaorang sebab selalunya akan tengok tempat lain tidak tengok camera. Lepas tu muka pula bukan main serius. Lagi satu gambar pulak di ambil dalam studio. Mom sampai sekarang belum pernah gambar dalam studio pun ( except gmbr passport). 

Zaman tu kan zaman surat.kalau berkenalan mesti ada la tu di sisip sekali gambar. :-)

Thanks to photo editor kan boleh juga kita buat gambar black and white sendiri.

2 comments:

JaSSNaNi said...

cantek... macam2 teknik skrg.. gambar lama.. gambar baru.. gambar klasik.. semua boleh buat kan..

Anne said...

Jasnnani tu la pasal, best juga la main edit edit. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails