Monday, June 10, 2013

My Weekend.

Hello..

Weekend baru ni mom baru terhegeh hegeh menjalankan aktiviti membungkus buku buku sekolah joel. Cuti 14 hari tapi last minute la juga baru kerja tu terlaksana kan. ( geleng kepala) tak patut! Tak patut!




Time membungkus buku tu teringat pulak time sekolah dulu.kalau mom memang paling tidak suka buku renyuk.kalau dapat buku teks yang buruk maka mom akan bungkus pakai kertas bungkus hadiah lepas tu bungkus plastik pulak. Sekarang ni eh! Rupanya sudah start bungkus buku sekolah anak. Petanda diri sudah tua. Hahahha...

Saturday tu hubby ke seremban atas urusan kerja,balik tu dia cakap tyre pancit la. Memandangkan hubby pukul 5.30 am baru sampai rumah,sunday tu mom sendiri pergi church. Ingat pasal tyre pancit so singgah kedai tayar dulu. Tengok tengok bukan tyre pancit tapi tyre sudah meletup pun. Oh! Syukur hubby semalam tidak ada apa apa. Tyre meletup sangat bahaya, apalagi kalau masa tu kita bawa laju.




Ehh.. Ini bukan weekend punya cerita.ini baru sekejap tadi. Tiba tiba terliur makan ABC. Apakah.. Ooo tidak mom bukan pregnant.





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails