Friday, May 4, 2012

Semua hanya TIPU !!

Macam marah saja bunyi Title tu.Bukanla marah cuma kecewa la sikit sikit. Time mula mula start blogging dulu kalau orang yang tinggal kan mesej dekat shoutbox tu memang orang betul yang tengah blogwalking. Tapi kalau yang sekarang ni hmmm rasanya semua robot saja la. (computer generate ..)





Tengok shoutbox mom tu,semua tipu saja.Bila klik balik konon konon nak ziarah balik la, semua direct ke website yang entah la. Hmmm.. Merundum sikit pulak semangat berblogging ni.


Ps- setelah beberapa lama guna interface baru blogger tapi tak berjaya hari ni mom baru terjumpa link untuk tukar balik interface blogger yang lama .. Hahaha .. lembap nya la ni makcik pick up ba. :)

Wednesday, May 2, 2012

My Helper #1 Downy Passion

Johor Bahru, yesterday huuujaaannn , Today Hujjaaannn .. Tomorrow hopefully will be a bright day la kan.
2 hari hujan , 2 hari la belum basuh baju lagi ni.Bertimbun sudah itu. :) Kalau di cuci pun nanti berbau la , even pakai Sabun Top pun emm macam masih berbau juga. Macam mana ni?

Ahhh .. untung ada Downy ,memang berkesan. Macam iklan  pulak kan. Pakai sabun Top plus pelembut pakaian Downy memang goodbye la bau bauan tu. Mom prefer yang gambar di atas tu. Downy Passion. Bau dia tahan dan wangi. Sampai kalau cuci selimut,cadar & sarung bantal  pakai downy passion ni memang satu bilik tu akan wangi.Tak payah sembur pewangi bilik sudah. Almari pakaian pun wangi. Memang paling membantu ni bila time musim musim hujan. Lepas spin dry pakaian , gantung saja dalam rumah memang tak ada itu bau bau hanyir kain basah. Thumps up la untuk ni. Tapi kalau yang allergic wangi ( ada orang yang pening kepala bila hidu bau wangi) tidak di syorkan la ini produk. :)

Macam mana pulak dengan kamu? Ada tips lain lagi ?
Happy Monday everyone.



Ps- gambar credit to mr.google.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails