Thursday, November 22, 2012

lambat checkup pregnancy!!

Helloo.. Beberapa hari ni sangat busy. Sunday till semalam baru balik dari jb sebab ada urusan yang belum selesai di sana. Ini la problem kalau berpindah dengan plan yang berubah ubah macam lalang yang di tiup angin. Penat jangan cerita. 19hb yang lalu sepatutnya ada pregnancy check up tapi ni sampai sekarang belum jumpa lagi klinik kesihatan area gambang kuantan ni. Kalau la ada kawan blogger area kuantan kan senang.. Huhhh... Jiran jiran pulak rata rata bukan orang kuantan dan jiran yang chinese pulak pergi check up swasta saja. (**_)

Anyway perkembangan baru sini.. Ni la supermarket tempat beli barang dapur kering atau basah. 5 minit dari rumah. Pasaraya tunas manja.
Published with Blogger-droid v2.0.9

3 comments:

Lin Azlina said...

sokmo g tmn tas..adik kejer kt first star tu...aksesori keter

Just said...

kalau google, mcm ada tau klinik kesihatan d Gambang tu Anne. take care kio.. :)

Anne said...

Lin azlin- baru seminggu lebih dekat sini.memang belum tau mana tempat nak pergi. (**)

Just- thanks just.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails