Sunday, November 4, 2012

Hobi yang tinggal kenangan.

Happy sunday all,

Once upon a time ( cerita fairy tale kaj??) kumpul perfume ialah hobi mom. Hehe.. First perfume yang mom beli True Heart by avon. Try google image tapi tiada pulak. Sudah lama pengeluaran perfume tu di berhentikan. Padahal mom rasa baunya lagi best berbanding far away yang sampai sekarang masih ada.

Masa bujangan dan bekerja tu lah paling aktif beli perfume. Ialah masa tu bebas la mau belanja ka, mau simpan ka duit duit tu kan. Bila sudah beranak pinak keinginan tu memang la ada, apa lagi bila lalu di kaunter kaunter perfume tapi biasala bila mau beli mesti teringat pulak keperluan anak and family yang mana lebih penting. Huhu...

Bila baca mag intrend this month dan baca pasal perfume yang latest sekarang rasa tergoda pulak. Hehe..
( adakah budget??)... Botol pun unik unik sangat. Wild rose scent... Lavender... Hmmm macam terhidu hidu pulak.

Ps- image by google ya!

Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments:

Just said...

sy ni nda brp suka perfume. sakit hidung tercium perfume! so nda la tergoda! hahahah.. tp betul.. skrg ni apa2 mau beli pun selalu ingat anak2 n family kan..

Anne said...

Iya anak anak la keutamaan. Kadang kadang terbeli juga barang yang tidak perlu pun untuk anak. Hehe barang barang mami juga yang tiada. Hehe.. Macam merajuk !!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails