Wednesday, November 7, 2012

Family portrait.

Hello.. Semalam mom tidak dapat tidur. 3am baru tertidur. Sementara menunggu si mata mau layu mom google la gambar family portrait,cari cari idea. Mom teringin mau bergambar satu family di studio. See my SIL family portrait tu hari gantung di ruang tamu rumah. Wahh.. Best juga tu idea! Dan mom mula terbayang sudah being the only girl in our little family..( girl ka lagi? Women bah yang betul). Mom terbayang juga the boys semua pakai kot hitam and mom pakai white gaun ala ala angel sebagai family guardian. Hehe... Nanti lepas si baby ni besar sikit la mau survey tempat tangkap gambar. (**)
Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments:

Just said...

Hari tu sia kawin pun teda family potrait d studio. ntah la napa.. ada jg terpikir2 ni.. maybe time adik sia kawin la.. tp ntah bila dia mau kawin. hahahaha...

Anne said...

Iya just. Pre wedding photo pun tiada kalau saya memandang kan tiada budget banyak itu time. Macam mau buat. Adei kalau boleh la slim pas bersalin ni.hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails