Monday, November 5, 2012

Bilik nostalgia .. finish!

Morning semua..

How is your weekend? Mine..emmm after a month yesterday akhirnya kerja kemas barang di bilik nostalgia aka stor pun siap. Betul betul sebulan juga kemas. Hahaha.. 70% ialah sampah dan barang barang yang tidak di gunakan. Wonder why la di simpan ya. Newspaper lama, magazine lama, botol botol dan tin tin minuman. Ni mesti konon mau kumpul kasi jual last last  kerana tertutup dengan barang barang lain sudah di lupakan pulak.

Anyway.. Lega semua sudah settle. Tinggal tunggu masa untuk pindah. (^^)

Published with Blogger-droid v2.0.9

5 comments:

JaSSNaNi said...

betul tu.. lega bila keje settle..
baby court tu nak jual ke? hehe.. :P kalau2 rasa nak letgo.. citer nani k..

Anne said...

Hi jassnani.. (**) anne dekat jb la, rasanye kalau nak letgo pun mcm tak berbaloi je dengan kos pos nya nanti. Berat baby court tu.

JaSSNaNi said...

ooo anne kat JB.. mmg tak berbaloi.. hehehe.. :) thanks ya..

Just said...

nama pun store room ka.. maka sama la dgn bilik sampah. so jarang la mau bungkar! hahahha... bila bungkar balik, barang yg bukan sampah sdh jadi sampah! hahahah..

Anne said...

Memang just.barang yang masih di mau juga tapi rosak sudah di bikin sarang oleh si lipas.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails