Tuesday, November 6, 2012

30 weeks check up.

Hello..

Pagi tadi pergi check up kandungan lagi.. Akhirnya pergi after beberapa hari ni terfikir fikir mau postpone minggu depan check up. Entahla mom rasa terlalu  penat dan stress.
Resultnya blood pressure tinggi sikit la 120/80.. Tinggikah? Tapi nurse cakap normal. Mom ingat this week adalah kena minum air gula. Yalah sebab kandungan sudah 30 weeks kan. Tapi tak ada. Maybe tak perlu sebab history 3 kali pregnant tak ada.

Hb mom pun ok.syukur..takut juga kalau rendah seperti pregnant sebelum ni. Lagi psstt banyak mom ter skip makan tu vitamin and iron. Berat pulak naik 1.1 kg. So sekarang berat 65.1kg. Wahhh.. Mom pun sudah maklumkan pasal perpindahan kami next month. Jadi next visit tempat baru lah sudah. Sampai kuantan nanti kena mencari lagi klinik kesihatan. Harap tidak la jauh sangat dari rumah.

Ps- goodbye Jb. 6 years akhirnya berpisah jua. (- -_)

Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments:

Just said...

6thn jg kamu d jb oo kan..

Anne said...

Iya.lama juga kan. Tapi 6 tahun tiada rasa.macm sekejap saja tu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails