Wednesday, October 10, 2012

Bilik nostalgia #2

Hello ,wednesday already oo..wahhh wait wait.. If only we can ask the time to wait kan.hmm daydreaming!

Nah! Tengok tu gambar,macam jadi nostalgia sudah ni kan sekarang. Kalau dulu time sekolah menengah,for mom itu tahun 90an la,selalu ni beli kaset. Walkmen femes time tu haha..collection mom banyak yang kaset kaset instrumental.yang music saja tiada orang nyanyi. Piano la,harp and guitar. Yang kaset diatas ni  hubby punya ni. (^^)

Tiba tiba rindu pulak zaman sekolah.

Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments:

Just said...

hahahahh... sia pun msh ada few kaset yg msh simpan.. tp mostly kaset yg sia dubbing lagu2 dr radio. hahahahaa... hubby pun ada bnyk jg kaset2 yg msh dia simpan.. simpan ja anne.. :)

Anne said...

Iya just.simpan ni. Kenangan ba nanti .

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails