Monday, September 24, 2012

Sudah scan dan baby gender .. ??


Hello semua

Hari Jumaat yang lepas pergi scan baby. Syukur la keadaan baby sihat di dalam sana. Sudah nampak semua anggota badannya.Aktif lagi gerak gerak kakinya. Masa tu mom rasa macam tidak sabar pulak mau bersalin. Hehehe.. Well di pendek kan ceritanya gendernya tu .. (^^)

kalau ada baby room mungkin begini gambarnya ..

 kalau mau letak wallpaper comel kalau begini ..



kalau mau sambut birthdaynya nanti ada balloon begini ..





boleh di agak sudah ni tanpa penerangan panjang. Hehehe .. Ya. 3 months lagi la ada lagi baby boy yang comel untuk tambah keceriaan family mom.

Dan lepas tau saja kami akan dapat baby boy lagi , hubby cepat cepat sudah mau bagi nama Rioneal Messi.
Macam pernah dengar ?? Yes.yes .. nama pemain Chelsea Lionel Messi tu. Tapi sebab kami mau nama anak anak start huruf R jadi di tukar sikit. Macam lucu lucu ada tu Messi. Ketara betul mau ikut tu nama pemain bola sepak . Huh!!! Mom sebenarnya have other name juga in mind. ( - -)

Ps - Thanks for reading ya ..





7 comments:

JaSSNaNi said...

hai.. salam kenal ye.. :)
wahhhh mood nak mendeco2 bilik menyambut kedatangan si comel ye.. :)

Anne said...

Jassnani - Tak la ..hehe..itu cuma hint hint untuk baby boy. (^^) thanks singgah dan komen.

Just said...

blue means boy! wah wah nama dia bkn main lg! hahaha..

Anne said...

Itu la tu Just. Lucu lucu tu nama kan. Terfikir fikir saya kalau nanti di kasi ketawa ketawa sama kawan nya nanti dia besar.

StellaClaire-Richard said...

wah, congrats in advance ya..:)

Anne said...

thanks stella. (^^)

Little Hannah Collection said...

Salam kenal..
Best kan kalau dpt prepare bilik baby. Skang pun terpk2 nak cat sendiri bilik bagi nmpk comel.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails