Thursday, September 27, 2012

Sakit Perut.

Morning semua..

Sudah masuk 2 hari sakit sakit perut. Bukan sakit perut mau bersalin tapi sakit perut maybe salah makan atau makan sesuatu yang tidak ngam (sesuai) dengan perut ni. Bila mom selidik selidik pemakanan beberapa hari ni tiada yang baru sangat, cuma ada makan kueytiaw dan ada la susu hari tu doktor bagi time pergi scan. Tapi itu sudah start seminggu yang lalu pun. Kalau kueytiaw tu pulak hubby sama ezra tidak pulak sakit perut.

* hmm something yang tidak best bila guna ni blogger android kan , pic tu bila di upload mesti dekat atas. Boleh ka di adjust? Anyone know macam mana?

Berulang alik pergi toilet memang melemahkan.lutut pun rasa longgar.

Published with Blogger-droid v2.0.9

4 comments:

JaSSNaNi said...

aisehh.. tak gi jumpa doctor amik ubat ke? moga cepat sembuh ye..

Anne said...

Kalau tak ok lagi hari ni baru pergi la.. Hehe..

Just said...

hopefully nothing serious anne. jgn kasi biar tau. opps nda dpt tlg kalau post pakai blogger anroid. tp kalau pakai BB pun mcm tu jg. pic d atas..

Anne said...

iya biasa saja sakit perut. Sudah tambah ok ni. (^^)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails