Monday, September 3, 2012

Rupa perut 5 month ..

Hello..

September sudah mari..
Gambar di atas tu rupa perut mom sekarang. Ada yang cakap  besar ada yang cakap kecil. Tapi bagi tuan punya badan ni rasa besar la berbanding pregnant sebelum ni.

Emm abaikan la gambar yang blur blur tu sebab photographer nya baru umur 5 tahun. Ini la gambar yang paling sempurna sudah. Haha.. Yang lain semua kalau tidak kaki kepala saja yang dapat.

Psttt... Yang pandai tengok perut boy ka girl itu.. B-)

Published with Blogger-droid v2.0.6

4 comments:

Just said...

Sy rasa.. Besar jg perut ko ni anne. :) nnt bila sdh sarat baru buli nmpk betul tu bentuk perut. Hehehe..

Anne said...

hehe.. iya.belum pigi scan ni lagi.

Tunung D. said...

emm, sia pun setuju ckp si just..besar ni perut ko banding sbb mcm perut sia time 8 bulan..

Anne said...

itu la tu. Kalau sudah 9 bulan macam mana la ni sudah.Bukan kuat selera saya makan nasi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails