Monday, September 17, 2012

cuti panjang dan langsir yang usang.


Hello.. Selamat menyambut hari malaysia.
Aik! Apa pulak cuti panjang kalau sudah namanya suri rumah tangga sepenuh masa? Bukan memang hari hari holiday ka? Hehe.. Erti holiday bagi SRT macam mom ni ialah boleh duduk buat kerja rumah tanpa terkejar hantar dan ambil anak pergi sekolah atau tuition dan jadi cikgu ajar anak homework la. Berada di rumah hanya untuk buat kerja rumah dan bermain dengan anak anak.
Panjang juga intro mom, yang sebenarnya mom hanya mau cakap yang mom teringin untuk tukar langsir di rumah. Selepas habis kemas dan ubah ubah sikit susunan perabot mom rasa masih tidak puas hati. Ruang tamu ni nampak gelap la.dan baru mom perasan langsir coklat tu. Kalau orang maybe setiap tahun pada musim perayaan adalah juga tukar kan, mom kan sudah 3 tahun ba tu langsir tidak pernah la bertukar...hahaha.. Yes yes teruk kan.
Harapan mom this christmas dapat la mom tukar tu. Pastel color la semestinya. Apalagi time tu kami pun bersiap sedia sudah untuk sambut orang baru.. (^^)
Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments:

Just said...

Sia pun jarang tukar langsir anne. Hari tu time raya sdh teda bajet tukar langsir abis cat rmh. heheeh.. hrp2 before xmas dpt tukar jg ni. sia pun target pastel colour.

Anne said...

Ingat mau menjahit sendiri ba tu kunun just haha. Ndak tau la tercapai ka. Kalau malas beli saja la kann.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails