Thursday, September 6, 2012

Apa krim malam yang anda pakai?

Hello semua (^^)

Tengah buat apa tu?
Mesti time begini sedang santai santai bersama family kan.
Emm terus pada topik hari ni (macam skema ba ni ayat) mom mau bertanya la pasal krim malam ni. Kalau ada la yang sudi menjawap persoalan ni. (^^). Well mom ada masalah muka sebenarnya.Banyak juga try produk produk tapi macam tidak puas hati la dengan hasilnya. Masalah mom ni ialah jeragat.

image from google

 Nah Macam tompok hitam dalam gambar di atas ni la.Tapi tak la banyak macam ini. Sikit la tapi merungsingkan juga. ( - -).
Selama ni mom guna produk olay total effect. Memang bagusla.Jerawat tidak naik tapi yang jeragat ni memang tidak hilang la.Tidak pudar pun. Huhu.Kulit mom ni berminyak.Memang susah la cari produk yang sesuai.Kalau salah mesti akan keluar jerawat.Dan jerawat mom yang keluar tu bukan jerawat pasir yang boleh la juga di tutup mungkin kan tapi jerawat batu yang besar besar yang semestinya meninggalkan kesan hitam bila sembuh. Produk olay total effect ni sajalah yang berjaya tapi tu la jeragat tu kan emm ..

Mom selalu dengar dan baca dalam buku buku malam ialah time paling sesuai untuk rawat wajah.Ialah time tu kan kita tidur,tak adala kena debu debu jalan atau minyak minyak hasil dari memasak kan .Jadi mom mau tanya la apa produk yang kawan kawan guna pada waktu malam ? Atau any suggestion ka produk apa yang boleh bantu untuk hilangkan atau at least bagi kurang sikit tompok hitam tu.


Ps- thanks for reading ya..


6 comments:

Just said...

aduii.. kalau pasal bab2 penjagaan muka ni sy mmg fail! sbb selama hidup (hahaha), sy cuma pakai pencuci muka saja. pencuci muka pun sdh brp thn ni mmg pakai nivea atau kadang2 fair & l ovely. krim muka pernah jg pakai. tp bikin muka berminyak. so stop. yg lain2 mmg nda pernah pakai. tidak berani mau try produk sbb takut tidak ngam sama muka. sorry la anne, tidak dpt tolong bg idea. hahahah.. ko rajin2 baca forum spy dpt baca pengalaman org yg pakai produk utk kasi hilang jeragat.

Anne said...

Iya just.. Adei tapi bagus kan ko just tiada problem ba. Putih saja ba muka.

Tunung D. said...

Anne, sia skrg kena serang acne breakout ooo.. Skrg masih dlm proses mo kasi 'mati' tu jerawat..

Anne said...

tunung saya acne tiada juga tapi ini la jeragat ni.memang macam tidak mau hilang la. ada la ni saya pakai safi rania gold baru 1 bulan la mcm belum ada kesan ba. ada ka suggestion mu?

Anne said...

Tapi dulu la yang time remaja(jerawat banyak) saya pakai Eucerin punya cuci muka yang gel punya.

Anonymous said...

[url=http://casodex-bicalutamide.webs.com/]Pencial
[/url] buying generic Casodex
buy Bicalutamide online
buying Casodex

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails