Saturday, August 18, 2012

Saat saat akhir shopping raya!!

Hello semua..

Eh! Masih ada ka lagi yang online di blog time raya ni. Mungkin yang balik kampung sekarang ni tengah cerita cerita kisah masing masing pada sanak saudara.. Apa lagi yang balik setahun sekali,tidak pandai habis itu cerita tu. Hehehe..

Tadi bawa anak jalan jalan di Aeon Jusco Tebrau City,ingat kan mesti sudah lengang la ni sebab banyak sudah balik kampung.. Hoho sangkaan mom meleset ya,penuh la tu Jusco . Terutama yang bahagian pakaian dan kedai kasut. Bukan malay saja yang menyoping ni chinese,indian pun macam raya juga.. Banyak sales la katakan,50% , 70%... Mom pun ada jugala sempat beli sepasang sandal rata di Summit. Mom sebenarnya lagi suka pakai kasut yang ballerina(betul ka ni ejaan) dan bertutup tapi pregnant ni kan ni kaki membengkak sikit jadi tidak selesa pakai kasut begitu sudah..

Tadi time cuci mata di sana, ramai bapa bapa mom nampak duduk di kerusi sepanjang jusco tu. Ada yang layan anak dan ada juga yang tertidur ba.haha.. Ada juga tu yang geleng geleng kepala sambil tengok jam. Hehe.. Relak ya brother. Kalau kami perempuan biasa la tu, teliti ba tu memilih barang. (^^)

Ps- selamat hari raya..

Published with Blogger-droid v2.0.6

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails