Wednesday, August 29, 2012

lapar!lapar!lapar!

Selamat berhari Rabu..

Lapar lapar lapar.ya itulah keadaan mom sekarang. Sekarang ni mom sediakan banyak stock milo di rumah.sebenarnya milo bukanla minuman yang mom suka, biarpun mom suka coklat tapi kalau minum milo macam tidak la . Mom lebih kepada white coffee atau kalau itu tak ada mom suka teh kurang gula.

Tapi pregnant ni mom minum milo sebab bila  minum kopi mom jadi sakit kepala dan kalau teh pulak badan masuk angin. Huhhh!! Macam macam kan. Tambah pulak sekarang ni kan sekejap saja sudah lapar. Bila makan pulak bukan boleh banyak.rasa macam fit betul pulak ni perut. . Kalau minum milo + gardenia butterscotch sekeping bolehla kenyang rasa kan.

Pregnant pun bukan alasan untuk kita makan banyak banyak kan. Yang paling penting cukup nutrisi. Nanti terlebih lebih bawa masalah kesihatan pulak. Nanti tiba tiba terlebih gula pulak atau highblood..

Ps- B-)  cuaca panas hari ni. Yea.. Clearkan kain kain.. Musim hujan ni.

Published with Blogger-droid v2.0.6

3 comments:

Just said...

dulu time pregnant sia pun tepksa minum milo! Huhuhu.. Tenmpk itu butterscotch mcm lama pula nda beli.. harus d rembat lps ni.. hihihi

Gee said...

Hi mom! pregnant berapa bulan suda? ;p

first time here and added you in my reading list.. :)

Germaine Tee
http://geelifee.blogspot.com

Anne said...

Just - Buterscotch..Sedap di makan begitu saja.hehehe .

Gee- Hi Gee (^^) thanks for the add.Mom pun sudah follow. Mom pregnant 5 bulan sudah ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails