Tuesday, August 14, 2012

Berbagi kasih..

Hai hai.. (^^)

Siapa mau berbagi kasih,angkat tangan! Emm kalau maksudnya berbagi kasih suami siapala yang mau kan.hehe.. Jadi macam mana kalau berbagi kasih ibu pulak? Iyalah ibu ada 1 tapi anak ada ramai mestilah harus ber share tu kasih ibu kan.

Tadi time tidurkan anak anak sempat lagi bertekak dengan si abang. Pasal apa? Mom semalam mungkin tersalah tidur akibatnya leher mom sakit.langsung tidak boleh pusing ke kanan.sudah juga diletak yoko yoko dan koyok tapi masih sakit. Jadi tadi bila mau tidurkan budak budak mom suruh la dua dua tidur sebelah kanan mom. Si adik dekat mom la. Mana tau si abang marah pulak.dia pun mau tidur dekat mom. Sudah 5 years tapi masih tidur dekat mom. Ada juga katil dia sendiri but bikin perhiasan sajala.memang tiap kali suruh tidur katil sendiri mesti meraung.

Then kerana malas bising bising di tengah malam begini( malu ba dengan jiran sebelah ,menangis macam kena dera) mom  pun dengan sakit leher ni terpaksa juga la bagi tidur macam  biasa. Hmm.. 4 bulan lebih saja lagi akan tambah 1 baby lagi,macam mana la ni?? Kalau tidur di mana mau di letak sudah? Must act cepat sudah ni. Mesti mau latih si abang untuk tidur di katilnya sendiri sudah. Macam mana ya? Ada idea ka?

Ps- besok 2nd pregnancy check up..

Published with Blogger-droid v2.0.6

3 comments:

Just said...

sia pula.. the kids tdur with my mom. nda mau tdur sama kami. so kalau tiba2 mood c anak mau tdur sama kami kan trus rasa best ni. hehehehe.. nyway anne.. sia rasa kalau sdh basar sikit ok sdh ba tu. pandai jg mau ada privacy sendiri dorang tu. ehehehe..

Anne said...

iya just harap harap sebelum keluar ni si baby ada la nanti mau tidur di katil bujang tu sudah .. adei ndak muat sudah itu katil queen size untuk kami nanti.hahaha .. last last nanti mesti si hubby juga yg terpaksa tidur di katil bujang tu. (^^)

Anne said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails