Monday, July 16, 2012

Bonuslink reward.

Hello semua.. Siapa ada kad bonuslink? Rasa rasanya semua orang ada la kan.Mom rasa mom sudah ada kad ini sejak 5 tahun yang lalu.Baru lagi tu kan.Pernah kah buat point redemption? Mom sudah buat 3 kali.Memang tidak rugi kalau jadi ahli bonuslink sebab produk produk yang boleh di redeem dengan point yang kita ada memang best. Ada peralatan dapur, minyakwangi,jam tangan, macam macam bedsheets,beg dan permainan untuk anak anak pun ada. Kalau mau tengok gift gift tu boleh lawat website bonuslink di www.bonuslink.com.my.

Bagi yang belum ada kad tu boleh la sign up di website tu juga. (^^)
Cara untuk redeem gift pun memang mudah . Just login di website tu lepas tu pilih barang yang nak di tukar dengan point yang kita ada.Lepas tu pastikan alamat dan no.tel di isi dengan betul. Then tunggu la dalam seminggu then tadaaaa ..the gift is here!!!

 



Untuk  2nd gift , Hehehe mom pilih Slow Cooker sebab dalam family kami semua suka minum sup kecuali mom.Hari hari mom masak sup.Dengan adanya slow cooker ni dapat la jimatkan gas kan.Yalah kalau reneh sup ni mau sampai 2 jam begitu, cepat saja habis gas mom. (^^) .. Berbaloi juga kan.Kalau di beli ni mungkin ada juga rm100 kan. Sambil isi minyak kereta di SHELL boleh dapat point , 1 point untuk setiap rm1. Jadi berbaloi la tu. (^^) So yang belum ada kad bonuslink tu cepat cepatla sign up.

Ps- Waiting for my 3rd gift .. a product from Luminarc.





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails