Saturday, June 30, 2012

Transfer dilemma.

Sudah beberapa hari mom berfikir pasal perkara ni. Dengar khabar hubby akan transfer ke kelantan. Area mana mom pun tak pasti . Hubby tanya mom macam mana nak ikut sama ka atau mom tinggal di JB dan hubby akan balik 2 minggu sekali. Hmm.. Dengan mom yang tengah preggy sekarang rasa takut pula tinggal JB dengan anak anak ..tapi sekurang kurangnya ada SIL dan BIL juga. Tapi mereka tu pun selalu busy.macam mana kalau time emergency mereka tak dapat di hubungi?? Kalau mom ikut pindah ke sana, kena uruskan semula perpindahan sekolah. Dan kena survey lagi sekolah dekat sana. Hubby cakap di sana kontrak 3 tahun. Then after that mau punggah balik sini lagi semua??.. Atau pun balik sabah tempat my mom dulu??

???

Ps- dilemma( betulka ejaan nya ni?)

Published with Blogger-droid v2.0.6

2 comments:

Just said...

Bikin pening jg ni kan.. Either pindah sabah or kelantan, still kena urus hal2 pindah sekolah anak2. Kalau x pindah, kesian pula ko saturang d johor. Aduii.. Apa2 pun hrp kamu decide the best for all of u.

Anne said...

Iya just. Baru pindah di kelantan tu tempatnya yang kawasan jauh dari bandar bilang. Tu yang banyak kali fikir nanti mau hantar anak sekolah dan mau berklinik lagi.. ( ** )

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails