Thursday, June 28, 2012

Pregnancy & the boys.

Hello semua ..

Mentang mentang preggy lagi cerita pun pasal preggy saja kan. Hehehe .. Untuk kongsi kongsi dengan kawan kawan blogger yang lain.Mom ni pun biarpun preggy kali yang ke-4 tapi mom masih juga tercari cari info info dan pengalaman ibu ibu yang lain dalam majalah dan semestinya di blog blog. Yalah setiap kandungan berbeza pengalamannya. Bagi mom sendiri pun pengalaman mengandung memang berbeza beza.. yang pertama songsang , yang ke-2 memang best boleh buat aktiviti seperti biasa sampai la time bersalin malah syukur sangat bersalin pun senang. Yang ke-3 mom alami keguguran time usia kandungan 3 bulan dan yang ke-4 ni pulak mom teruk juga dengan penangan pening muntah dan alahan bau masakan. ini still menghitung hari supaya 1st trimester ni cepat cepat berakhir. Dugaaaannnn....

 pic from google


Cerita mengenai the boys(dadi,Joel&Ezra) di rumah ni terus terang mereka ni mengharap harap la si baby di dalam ni ialah girl. Hahaha.. Joel selalu tanya mom , "mami baby di dalam perut tu gegirl ka? Abang mau adik gegirl tak mau macam adik ezra lagi sebab adik selalu pukul pukul abang.Nanti kepala mami pun tambah pening lagi". Hahaha .. 

Hubby pun sama juga adalah juga berbisik bisik harap harap kali ni girl. Emm .. Anak ni rezeki Tuhan yang bagi.Bersyukurla apa yang di beri.Kalau dapat boy lagi bolehla jadi 1 team main sepak takraw(begini ka ejaannya ??) kan. (^^)


Ps - Happy Thursday everyone ..

3 comments:

Just said...

Hahahhaha.. Lucu pula semua mengharap gegirl. Ba, hrp2 dimakbulkan impian semua org. Hehehee.. Take care anne..

Anne said...

Iya just .hehe.. Syukurla kalau dimakbulkan. (^^)

Anne said...

Iya just .hehe.. Syukurla kalau dimakbulkan. (^^)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails