Friday, May 4, 2012

Semua hanya TIPU !!

Macam marah saja bunyi Title tu.Bukanla marah cuma kecewa la sikit sikit. Time mula mula start blogging dulu kalau orang yang tinggal kan mesej dekat shoutbox tu memang orang betul yang tengah blogwalking. Tapi kalau yang sekarang ni hmmm rasanya semua robot saja la. (computer generate ..)





Tengok shoutbox mom tu,semua tipu saja.Bila klik balik konon konon nak ziarah balik la, semua direct ke website yang entah la. Hmmm.. Merundum sikit pulak semangat berblogging ni.


Ps- setelah beberapa lama guna interface baru blogger tapi tak berjaya hari ni mom baru terjumpa link untuk tukar balik interface blogger yang lama .. Hahaha .. lembap nya la ni makcik pick up ba. :)

2 comments:

Cinoi said...

Actually selalu yanga da kt chatbox tu semua spam. I never click any of them.

Anonymous said...


ivwq [url=http://windows8onlinebuy.webs.com/]windows 8 activation key[/url] dpsq
[url=http://windows8onlinebuy.webs.com/]windows 8 activation key[/url] ryvs
[url=http://windows8onlinebuy.webs.com/]windows 8 activation key[/url] dlar
[url=http://windows8onlinebuy.webs.com/]buy windows 8[/url] cirt

wara
nuhu
fthk [url=http://windows8onlinebuy.webs.com/][/url]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails