Wednesday, May 2, 2012

My Helper #1 Downy Passion

Johor Bahru, yesterday huuujaaannn , Today Hujjaaannn .. Tomorrow hopefully will be a bright day la kan.
2 hari hujan , 2 hari la belum basuh baju lagi ni.Bertimbun sudah itu. :) Kalau di cuci pun nanti berbau la , even pakai Sabun Top pun emm macam masih berbau juga. Macam mana ni?

Ahhh .. untung ada Downy ,memang berkesan. Macam iklan  pulak kan. Pakai sabun Top plus pelembut pakaian Downy memang goodbye la bau bauan tu. Mom prefer yang gambar di atas tu. Downy Passion. Bau dia tahan dan wangi. Sampai kalau cuci selimut,cadar & sarung bantal  pakai downy passion ni memang satu bilik tu akan wangi.Tak payah sembur pewangi bilik sudah. Almari pakaian pun wangi. Memang paling membantu ni bila time musim musim hujan. Lepas spin dry pakaian , gantung saja dalam rumah memang tak ada itu bau bau hanyir kain basah. Thumps up la untuk ni. Tapi kalau yang allergic wangi ( ada orang yang pening kepala bila hidu bau wangi) tidak di syorkan la ini produk. :)

Macam mana pulak dengan kamu? Ada tips lain lagi ?
Happy Monday everyone.



Ps- gambar credit to mr.google.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails