Saturday, April 21, 2012

Dashboard Blogger berwajah baru.

Rasanya mom ni yang ketinggalan kereta api agaknya sebab jarang-jarang buka blog ni kan. Tapi hari ni bila mom buka blogger akaun ni oit! dashboard blogger ni dah berwajah baru. Dan bagi mom yang baru bertatih dalam tulis menulis dalam hal hal komputer ni mula la .. aik! macam mana nak masuk panel design? macam mana nak tulis entry baru ni. Hahaha .. Baru nak master sket hal tulis tulis blog ni kan tiba tiba dah dashboard baru pulak. .. tapi bila dah start buka sana sini rasanya dashboard yang baru ni lagi best. lebih teratur dan kemas.


2 comments:

sarah said...

samalah kita, mula2 masuk pening kepala.. dah lama tak update blog, semalam nak update , lain dah...

Anne said...

haha .. ni masih terkial-kial mencari cari ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails