Thursday, February 2, 2012

In need of friends..

Next monday and tuesday is holiday.. Well 3 days holiday including sunday.cuti cuti macam ni teringin betul buat aktiviti aktiviti memanjakan diri. Dan aktiviti pertama yang terlintas dalam kepala ialah SPA. Sudah lama teringin sangat pergi spa memandangkan badan ni adei.. Kesian.sudahlah memang tak pernah berpantang atau berurut bila melahir dulu kan. Kalaula dapat peluang pergi alangkah bestnya kan. Yalah Salah satu azam untuk 2012 ni ialah untuk lebih menghargai diri sendiri. Di samping jalankan tugas sebagai wife and mom i need time for my mind,body and soul juga.

Cuti CNY hari tu mom pergi salon, kasi ringan ringan ba ni kepala bayangkanla tak pernah jejakkan kaki pi salon almost 3 years.. Haha sampai hairdresser tu pun cakap rambut terlampau kering di hujung, ada split hair dan gugur rambut lagi. 3 hours jugalah dekat sana. Tapi mom puas hati dengan hasilnya. Thump up!

Tapi kan kalau pergi spa ,macam tak best kalau solo.macam syok sendiri pulak. Mom sukala kalau pergi berteman.lagi lagi untuk first time.malangnya di perantauan ni memang mom tak ada kawan untuk di bawa untuk "girly" aktiviti macam ni.hmmm...


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails