Wednesday, January 18, 2012

Hello!hello! ada orang tak?

Lama betul tak menulis apa apa dekat sini. Ada juga login ke sini untuk baca update kawan kawan. Cerita dari blog kawan kawan la yang jadi peneman dan sumber inspirasi buat daku yang kini bergelar full time housewife ni. Cewahhh... Sememangnya jadik housewife ni bukan senang.rasanya lebih memenatkan daripada mom berkerja. Bukan "rasanya" tapi memang satu kenyataan la. Biarpun penat melayan karenah anak anak dan kadang naik angin dengan kerja rumah yang tak bole habis..( bila mom kemas kat ruang tamu,anak sepah dekat bilik..,makanan sepah dekat lantai) tapi mom rasa bebanan kepala mom ni ringan.tak ada lagi fikir macam mana anak di jaga pengasuh,balik kerja tak ada kelam kabut nak tengok homework .. Hmmm semuanya untuk anak anak. Panjang pulak ceritanya.sebenarnya entry ni tadi hanya nak testing application blogger-droid saja. Hehe orang dah sampai bulan mom baru belajar guna ni sekarang.


Published with Blogger-droid v2.0.3

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails