Saturday, June 18, 2011

For my dad ..


"Me always be daddy's little girl..
Thanks daddy for your love & care.Happy Father's Day."

Friday, June 17, 2011

GiveAway 1 minggu 1 buku


Giveaway oleh Kedai Buku Harga Patut
Due : 18/07/11
Nak join sekali? Klik banner buku kat atas tu. (^^o)

Thursday, June 16, 2011

GA Dania Alisha 1st Birthday

Petang ni mom nak buat entry untuk join GA oleh Cute Mom sempena birthday dania yang pertama. Kena jawap soalan ni .. Kemanakah tempat hiburan yang akan di kunjungi oleh mereka ?? siap ada klue lagik.. Bila baca klue yang diberi mom yakin ni .. haha .. Genting Highland!!. Betul tak?? Yang nak turut serta klik je banner cutemom dan dania kat atas tu. (^^o)..

Tuesday, June 14, 2011

Win LC Clutch From BabyIbu Shoppe!!

Hai frens Jom join GiveAway oleh BabyIbu mana tau lucky boleh dapat
clutch LC yang bernilai Rm150.00 kat atas tu.

Syarat-syarat penyertaan :-
  • Share giveaway ini dan letakkan gambar di atas di dalam entry anda (Facebook/Blog)
  • Linkkan entri anda dengan entri giveaway ini
  • Masukkan link BabyIbu Shoppe dalam entri tersebut
  • Untuk FB, like BabyIbu Shoppe; Untuk Blogger, linkkan BabyIbu Shoppe dalma bloglist anda
  • Tinggalkan link penyertaan anda di komen entri ini
  • Boleh hantar banyak penyertaan (sama ada melalui FB atau blog). Setiap penyertaan dinilai berasingan.
Ada 2 kategori dalam GA ni iaitu entry paling kreatif dan lucky draw.
Pemenang Kategori entry kreatif akan dapat hadiah Clutch Lc kat atas tu dan ada hadiah saguhati berupa voucher Baby Ibu Shoppe.

Pemenang kategori lucky draw pulak akan dapat permainan Fisher Price dan ada 5 hadiah saguhati FM.

Wow!! Bestkan. Apa tunggu lagi klik sini untuk join!!


Friday, June 3, 2011

Sayangi Kami !!








semua gambar dari yahoo image

Semua gambar baby baby comel kat atas ni mom ambil dari yahoo image.Walaupun langsung tak kenal siapa mereka tapi bila melihat wajah suci dan comel mereka secara automatiknya hati mom terasa ingin memeluk dan mencium malah terasa ingin menggigit pipi mereka yang bam bam. Tapi kenapa ada ibu yang sanggup membuang bayi mereka ??



Ps - Tiap hari dekat newspaper tak pernah sepi dengan kes buang bayi.

Thursday, June 2, 2011

Kamu cute?Comel?Try ini kalau berani ...

Ramai orang melabelkan diri mereka Cute or comel .. Contohnya cutegirl,budakcomel, akuyangcomel, abangcute dan macam-macam lagila. Bila di amat amati memang comel pun. Ada yang mata besar , pipi ada lesung pipit ... Hehe. Apa kata join Contest pencarian Churp-Churp The Next Cutest Thing.


Mungkin ka korang lebih cute daripada burung berwarna biru ituuu ..




Jangan baca dan tengok saja.Jom sertai.Mungkin betul kamu adalah orang-orang paling cute yang dikehendaki oleh ChurpChurp. See the prize above dan cepat ambil camera,hp atau DSLR anda dan shoot!! Nak tahu macam mana nak hantar penyertaan klik sini.



Link

Terlebih sudah...

Ala ..terlebih sudah ini. Haha..tiru statement Stacy tu.Hari ni mom nak kongsi "exclusive selection of gifts" yang dicadangkan oleh magazine Preferred(cimb bank) yang mom rasa macam terlebih sudah ni. Apa pendapat korang pulak ???


Jam tangan Greubel Forsey Invention Piece 2.Hanya terdapat 22 pcs di hasilkan. 11 pcs dihasilkan dengan platinum dan 11 pcs lagi dengan 18 carat rose gold.Wow!! Cantik ke jam tangan yang macam ni.Mungkin penggemar jam tangan baru tau nilai-nilai kecantikkan atau kegunaannya kan. Sesuai la ni di hadiahkan untuk sang putera anda. Harganya ialah RM2,298.697.00 ( - -)
Ladies!! wow..tengok tu Giuseppe Zanotti Evening Shoes ..Evening shoes je ni. Tak pernah dengar pun nama designer shoe ni.Haha..maklumla biasa beli shoes yang biasa-biasa je. Well menurut CIMB Preferred yang ni ialah hot gift untuk buah hati pengarang jantung ada. Mesti si dia suka. Rm6500.00 sepasang. Boleh kurang lagi ke cik harganya tu ...



Silversea Silver Spirit 119 day World Cruise. Emmm.. percutian ni sesuai dihadiahkan untuk siapa ye .. 119day tu. hampir 4 bulan tu bercuti. Mungkin sesuai dihadiahkan untuk kedua orang tua sempena mothers and fathers day ni kan. Kapal ni akan melintasi 25 buah negara. Mom rasa yang ni berbaloi juga kot. 25 negara sekali harung pergi lawat kan. Cost percutian ini ialah RM202,000.00.

PS - ( - -) ..

Wednesday, June 1, 2011

Thank You Libresse..

Seperti kebiasaan Mr.Postman akan datang office hantar surat pada sebelah pagi. Mom tertarik dengar satu surat bersampul kuning. Eh! Surat untuk mom rupanya. Dekat depan sampul tertulis Istimewa untuk anda di hari jadi anda.....

Tahun lepas mom pernah daftar dekat website libresse.Mom daftar lepas tu beberapa minggu kemudian libresse kirimkan sekotak sampel pelbagai saiz produk libresse. Bila mom cuba ternyata produk libresse lebih selesa di pakai. Kalau korang nak try libresse ni boleh daftar dan dapatkan sampel dekat laman web www.libresse.com.my
MOm ingat kan daftar tu setakat dapat sampel. Tak terfikir pulak mereka follow up sampai birthday juga. Thanks Libresse .. Birthday mom 21hb ni but first June dah dapat wishes dari Libresse.Mom terharu .


"Umur kita tidak meningkat dengan usia tetapi lebih baru setiap hari"



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails