Wednesday, July 6, 2011

Mom nak Giveaway kan Kopi Mahkota produk aljannah

Awal pagi yang dingin minum kopi panas ..wah!segarnya! atau pun dipetang hari minum kopi sambil bersantai dengan rakan-rakan atau sambil mengupdate blog dan berblogwalking. Tapi kadang minum kopi banyak sangat boleh jadi sakit kepala pula. ishh!! tapi mesti nak minum kopi jugak.kalau tak macam tak lengkap pula sehari.

Hahaha .. Dialog iklan kopi tu..
Perhatian perhatian!Para penggemar kopi.Mungkin bukan anda,mungkin adik,kakak,mak,ayah, wife atau suami korang. Korang pernah dengar Kopi pracampur Mahkota dewa tak? produk ni produk tempatan.Dikeluarkan oleh Al Jannah Global Marketing Sdn Bhd . AJL931902 yang beroperasi di Tampoi johor Bahru. Nak tau lebih lanjut boleh layari website http://www.ajglobal2u.com .

Keistimewaan kopi ni dari produk lain ? Boleh minum kopi ni sambil mencegah dan merawat masalah kesihatan seperti
empirical treatment for cancer , hypertension, hepatitis, rheumatism, diabetes mellitus, and gout.

Produk ini di rumus dengan kebaikan 14 bahan semulajadi iaitu:

Buah mahkota dewa,Kopi Arabica,Lempoyang,Temulawak,Buah Goji,Jerangau,KayuManis,Halia, Buah Pala,Manggis,Mengkudu dan Ginseng.


Sekotak - 20 sachet
Rm28.00 (tidak termasuk kos penghantaran)


Kalau mom cakap kopi ni best .. korang pun mesti tak ada feeling kan.Jadi mom berbesar hati nak Giveaway kan kepada 10 orang pertama yang komen di entry ni.

Ps - kalau ada yang nak order di alu-alukan. (^^o)

9 comments:

Normi Ali said...

wah...sedapnya kopi...saya nak ......ngeeeeee :)

kakngah said...

sesuai sebagai minuman harian...
terutama untuk sarapan.

Ellen said...

Wah..nak bagi percuma ker..Ellen nak ler boleh ker..hubby suka tul minum kopi2 ni..mana tau dia suka boleh order ngan sis kan..hehe

abazilah said...

nak . hehe . saya suka minom kopi .

http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/07/giveaway-kopi-mahkota.html

sarah said...

emm .. nampak macam sedap dan lemak berkrim...

sarah said...

emm .. nampak macam sedap dan lemak berkrim...

#ciksuzlin said...

nak kopi~~~~~~!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Saya nie,peminat kopi tapi yg nie lom pernah cuba lagi...tp nampak best sgt!!

vanillagirls said...

wahh..ginseng pon ade dlm kopi ni jgk...
baik untuk kesihatan...
mai secawannnnn....(versi omputih)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails