Wednesday, June 1, 2011

Thank You Libresse..

Seperti kebiasaan Mr.Postman akan datang office hantar surat pada sebelah pagi. Mom tertarik dengar satu surat bersampul kuning. Eh! Surat untuk mom rupanya. Dekat depan sampul tertulis Istimewa untuk anda di hari jadi anda.....

Tahun lepas mom pernah daftar dekat website libresse.Mom daftar lepas tu beberapa minggu kemudian libresse kirimkan sekotak sampel pelbagai saiz produk libresse. Bila mom cuba ternyata produk libresse lebih selesa di pakai. Kalau korang nak try libresse ni boleh daftar dan dapatkan sampel dekat laman web www.libresse.com.my
MOm ingat kan daftar tu setakat dapat sampel. Tak terfikir pulak mereka follow up sampai birthday juga. Thanks Libresse .. Birthday mom 21hb ni but first June dah dapat wishes dari Libresse.Mom terharu .


"Umur kita tidak meningkat dengan usia tetapi lebih baru setiap hari"



2 comments:

Just said...

another post on libresse... too bad i'm not the fan.. ;p Happy advance buffday.. :D

Anne said...

thanks for the wish Just

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails