Thursday, June 2, 2011

Terlebih sudah...

Ala ..terlebih sudah ini. Haha..tiru statement Stacy tu.Hari ni mom nak kongsi "exclusive selection of gifts" yang dicadangkan oleh magazine Preferred(cimb bank) yang mom rasa macam terlebih sudah ni. Apa pendapat korang pulak ???


Jam tangan Greubel Forsey Invention Piece 2.Hanya terdapat 22 pcs di hasilkan. 11 pcs dihasilkan dengan platinum dan 11 pcs lagi dengan 18 carat rose gold.Wow!! Cantik ke jam tangan yang macam ni.Mungkin penggemar jam tangan baru tau nilai-nilai kecantikkan atau kegunaannya kan. Sesuai la ni di hadiahkan untuk sang putera anda. Harganya ialah RM2,298.697.00 ( - -)
Ladies!! wow..tengok tu Giuseppe Zanotti Evening Shoes ..Evening shoes je ni. Tak pernah dengar pun nama designer shoe ni.Haha..maklumla biasa beli shoes yang biasa-biasa je. Well menurut CIMB Preferred yang ni ialah hot gift untuk buah hati pengarang jantung ada. Mesti si dia suka. Rm6500.00 sepasang. Boleh kurang lagi ke cik harganya tu ...



Silversea Silver Spirit 119 day World Cruise. Emmm.. percutian ni sesuai dihadiahkan untuk siapa ye .. 119day tu. hampir 4 bulan tu bercuti. Mungkin sesuai dihadiahkan untuk kedua orang tua sempena mothers and fathers day ni kan. Kapal ni akan melintasi 25 buah negara. Mom rasa yang ni berbaloi juga kot. 25 negara sekali harung pergi lawat kan. Cost percutian ini ialah RM202,000.00.

PS - ( - -) ..

3 comments:

Farah Fazen said...

best lau pat jam sme kasut tuh.. spe2 nk kc kte birthday present itu..? haha

Just said...

bepeluh jap even dlm aircon! huhuhu..

Anne said...

Farah: emm kalau orang yang menerima tu mesti best kan,yang memberi tu.. uhuk uhuk ..batuk batuk jap.

Just: iya..macam rasa panas jak kan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails