Thursday, June 2, 2011

Kamu cute?Comel?Try ini kalau berani ...

Ramai orang melabelkan diri mereka Cute or comel .. Contohnya cutegirl,budakcomel, akuyangcomel, abangcute dan macam-macam lagila. Bila di amat amati memang comel pun. Ada yang mata besar , pipi ada lesung pipit ... Hehe. Apa kata join Contest pencarian Churp-Churp The Next Cutest Thing.


Mungkin ka korang lebih cute daripada burung berwarna biru ituuu ..




Jangan baca dan tengok saja.Jom sertai.Mungkin betul kamu adalah orang-orang paling cute yang dikehendaki oleh ChurpChurp. See the prize above dan cepat ambil camera,hp atau DSLR anda dan shoot!! Nak tahu macam mana nak hantar penyertaan klik sini.



Link

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails