Monday, May 9, 2011

Siapa punya lembu dekat luar office???

sumber :yahoo

Cuba korang bayangkan time korang buka pintu nak keluar dari office tiba-tiba ada terpacak seekor lembu dekat luar. Sapa tak terkejut korang mungkin ada masalah saraf ni.Hehe .. Itu lah yang terjadi hari ni dekat tempat mom ni. Dari mana pulak datang nya lembu ni. Tak kan ada orang dekat sini dapat hadiah lembu pulak kan.Melampau sangat tu suprisenye.. Biasa bunga-bunga je kan , kali ni lembu pulak ke? Hahaha..

Segala persoalan kitaorang terjawap bila seorang budak india terkejar-kejar nak tangkap lembu tu.La rupanya dekat sini ada orang bela lembu. Bela lembu dekat padang bola katanya.Macam mana la boleh lari sampai ke sini,jauh jugak padang yang dimaksudkan.Nasib baik tak ada yang di tanduk lembu atau terlanggar lembu ni.

Ps - macam macam ada....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails