Saturday, May 7, 2011

Rumah mom di ceroboh, tapi pelik betul benda yang hilang itu!!!!


Kenapa harus mencuri ye? Sebab desakan hidup ke sampai nak curi hasil titik peluh orang lain? memang banyak kes kecurian sekarang kan,yang paling menyedihkan lagi bila sampai sanggup membunuh orang lagik. Tapi kes curi di rumah mom ni pelik sikit tau. Memang mom tak sedar pun ada orang menceroboh rumah sebab semua barang ada je sehingga la pada suatu pagi tengah mom bersiap nak pergi kerja. Bila laci pakaian mom buka.. eh! benda tu satu pun dah tak ada.Oh baru mom ingat malam semalam mom baru cuci semua dan sidai dekat luar. Mungkin bibik dah angkat kot. Mom pun tanya la dekat bibik mana semua pakaian . " Eh! kakak.. saya sidai pakaian semalam semua sudah tak ada.Ingatkan kakak sudah angkat.."

dekat En.Hubby pun tak tahu . Cari setiap inci rumah memang sah dah hilang. Siapa punya angkara la ni pakaian dalam pun nak curik ke.
Hish! memang fobia la.Lepas ni memang tak nak dah jemur pakaian dalam kat luar. Benda macam ni pun ada berlaku lagik ke??

Ps- apa la pencurik tu nak buat dengan benda tu ??





5 comments:

atie @ ejay said...

ada jgk org nak curi benda2 camtu

kakyong said...

masa kerja dulu, memang x pernah sidai diluar pakaian dalam.. huhuuu


n3 terbaru kakyong
BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011
Dapat coklat sempena hari ibu
Menjejak keyword lagi

Anna Azam said...

bnde yg same jadik mse kt uma sewa dlu... pelik kan..bnde tu pn dye nk curik.. btw, eppy mothers day... =)

Ardini Humaira said...

aiyooo... napela dia curi yang tu. isk

Anne said...

atie - tu la. kawan mom cakap yang curik tu maknyah sebab mereka malu kalau nak beli sendirik.. haha..ntah betul ke.

kak yong - last dah ni kak yong pasni memang tak akan sidai malam lagi.

anna azam- pelik tapi benar anna. thanks wish happy mothers day. same to u.

dni - semua yang hilang tu ialah brand avon dni.mungkinka terlalu menarik coraknye.hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails