Friday, May 20, 2011

Mom jelous dengan orang damansara..

Deal ni macam tak adil je ..area johor bahru ni macam takde je deal yang best best. Ye ke takde..ataupun mom yang terlepas. Haha

Mom jelous ni dengan orang damansara sebab Mad Deal ada buat tawaran best pasal therapy badan ni.MOm baca je tawaran tu pun dah tertarik tapi alahai jauhnye. Heavenly Touch di Kota Damansara.

RM48 instead of RM415 for Meridian Face Guasha Treatment + Bust Detox & Firming Therapy + Meridian Point Body Therapy + Uterus Lifting Massage + Scalp Guasha Massage

Yang paling menarik minat mom tu ialah Uterus Lifting Massage dan Scalp Guasha Massage. Menilai dari nama rawatan tu tentu rawatan tu untuk wanita macam mom yang dah beranak pi nak ni kan.Haha.

Uterus Lifting Massage

Scalp Guasha Masagge


Jadi kepada mereka yang tinggal dekat kota damansara atau yang berdekatan jangan lepaskan peluang untuk mencuba rawatan ini. Untuk info lanjut klik kat sini.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails