Tuesday, May 10, 2011

Hsue Craft 2nd GA






Comel tak alphabet yang melompat-lompat tu ?? ni kira seni jugak ni.Haha ... 2nd entry untuk GA hari ni mom nak join GA oleh Hsue Craft. Mom pun suka craft juga.Time lapang-lapang ada la juga buat craft craft ni.Tapi macam tak cantik je .Haha .. Buat happy diri sendiri je la tu. Tak la se 'best' Hsue ni. Memang kreatif dan cute cute hasil tangan Hsue. Tak percaya sila la lawat blog hsue sendiri dan tengok hasil kerja beliau.Dan antara banyak-banyak hasil kerja beliau yang paling mom minat ialah hiasan frame gambar.

Cantik kan. Antara frame gambar ni pulak paling mom minat yang kat bawah ni.ceria kan. Kalau letak gambar anak-anak mesti best kan.
Jom la join GA yang best ni. klik je banner GA kat atas tu.





2 comments:

♥MiZz-siHa♥ said...

cntk2 la frame tu..

suhaila said...

Terjah sini jap....cantik alphabet tue lompat2 ;) thanks coz join my 2nd GA, best of luck to u....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails