Tuesday, May 31, 2011

Dah nak masuk 1/2 tahun!!

Pejam celik pejam celik eh! dah nak masuk bulan 6.Maksudnya tu 1/2 tahun 2011 dah pun habis. Baru semalam rasanya berada di awal tahun.Ish!! Usia akan meningkat tak lama lagi.

anak-anak bujang mom.Hahaha

Pada yang ada pasang azam tu dah berapa banyak azam yang dah tercapai? Mom ni dah semput berlari mengejar azam-azam untuk tahun ni.Antaranya nak langsaikan hutang MARA,macam tak larat pulak nak membayar dah.haha ..macam mana ni?? lagi bila ramai pulak kawan dan sedara yang bersalin dan dapat anak perempuan.Mom bersyukur di kurniakan anak lelaki tapi jauh di sudut hati teringin juga ada seorang puteri kan.
Lagi tahun ni adalah last mom menyandang angka 2 dihadapan umur.Next year dah masuk 30. maksudnya dah tak panjang masa untuk menambah ahli baru dalam family.
Lagi mengikut perancangan , June ialah the last month mom nak kerja but but sampai sekarang surat resign tak hantar hantar lagi. Yalah bak kata pepatah kita hanya merancang tapi Tuhan yang menentukan. apalah yang mom merepek hari ni.sebelum lebih teruk merapu baik mom tamatkan dulu.

ps: - Jelous nya yang di sabah cuti Kaamatan .. (- - )

2 comments:

Just said...

Me pun planning to 'throw' resignation letter dalam March next yr... going back to hometown already.. :D

Anne said...

wah bestnya dapat balik hometown already.Wish i can do that too just.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails