Friday, May 20, 2011

ADT -Always There


ADT - Always There antara kempen churp-churp yang sedang berjalan sekarang.Mula-mula tengok tertanya-tanya juga ADT? Apa tu? tak pernah dengar pun.. Bila mom cari-cari dekat google baru mom tau rupanya ADT merupakan syarikat yang menawarkan servis keselamatan rumah.

Sekarang ADT ni tengah promotion ni.Untuk sign up baru ada peluang menang hadiah sampai RM35k. wahhh.. mana tau lucky kan. Jadi pada mereka yang ada rumah sendiri tapi belum ada sistem keselamatan rumah boleh la try kan.Mana la tau lucky pulak dapat bawa pulang hadiah sampai RM35k tu.

Berminat ke ?? Info lanjut klik je dekat banner atas tu or sini pun boleh. Selamat mencuba dan berjaya. (^^o)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails