Friday, May 6, 2011

Ada ke yang rindu ???

Haha.. Title yang memualkan je kan.Ade ke yang rindu sepanjang mom tidak menulis entry??
Hampir sebulan tak ada entry dan tak ada juga jejak menjejak ke blog kawan-kawan. Sebenarnya sebab mom balik kampung. tu yang tak ada menulis dan menjejak.

Entry kali ni pun takde la isi,cerita ataupun gosip.Hehe. Masih demam kampung lagi ni.rindu pulak dengan family dan suasana kampung.

Hah!! point paling penting mom nak ucapkan Selamat Hari Ibu , Happy mother's Day untuk para wanita yang bergelar ibu. Sama-sama la kita berazam meningkatkan usaha ke arah menjadi ibu yang baik,bersemangat,berjaya,penyanyang. Pengorbanan ibu tak dapat di balas dengan apa pun jua. Hargai ibu anda k.







1 comment:

kakyong said...

sori Anne,
memang tak perasan langsung.. sbb kakyong pun agak lama tak BW

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails