Friday, March 18, 2011

Zuneta card craft 2nd giveaway


Jom join GA Zuneta Card Craft.
Due esok 19/03/11.
Hai bestnye kalau berbakat dalam kraf ni kan. Boleh buat sambilan untuk tambah pendapatan.
Macam Zuneta ni la.Bila godek-godek dekat blog ni hasil kerja tangan dia memang comel comel belaka.Paling mom suka yang bunga rose quilt tu. Bukan setakat card craft je ni , penanda buku dan hiasan muka hadapan buku pun ada. Cute la!!


Gambar kat atas tu beberapa hasil kraf Zuneta.Berminat nak tengok lagi banyak lagi dan nak join GA klik sini.







1 comment:

zuneta said...

zu dtg terjah ni...mekasih join ye...semoga bertuah tuk kedua-dua kategori...selamat berkenalan juga...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails