Friday, March 4, 2011

Risau ni .. risau..

Risau risau
Siapa yang tak ada masalah angkat tangan.
Semua orang ada kerisauan
Yang single risau mencari pasangan
Yang couple risau pasangan cari lain
Yang kahwin risau pulak ngan duit dan anak
Yang kaya risau pulak nak uruskan income tax , bisnes ..
Yang kurang pendapatan pulak risau kat mana nak cari duit
korang pulak risau apa?
Risau blog tak berupdate? Risau tak ada orang visit blog .. Risau iklan nuff tarak ..

Mom memang banyak kerisauan tapi sekarang yang betul buat mom risau dekat tempat mom iaitu Taman Daya JB hujan sangat lebat wooo... Angin pun agak kencang jugak ni. Harap-harap reda la sebelum time balik kerja nanti. Mom yang rabun ni ada sikit fobia la drive dalam hujan lebat.


Ps - Ntah apa yang mom merepek hari ni.Yang sudi layan tu thanks .. (^^o)






1 comment:

Cute MuM said...

cute mum pon takut drive time hujan..
skrg pergi n balik kerja naik motor.. lagi seram...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails