Monday, March 28, 2011

Mak Dara 1st GiveAway


Jom join GA yang best ni.Nak join klik je banner cun kat atas ni ye.

mom nak tag kak yong, hada dan tunung untuk join GA ni.

Jawapan untuk soalan Nama 2 wanita yang nyanyi lagu Apa Kau Rasa
Rina dan Yanie.

Due contest 31/03/2011.

5 comments:

ardinihumaira said...

Goodluck tau ;)

♥♥syahadah♥♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥♥syahadah♥♥ said...

anne..komen di atas saya delete sbb tak tgk page tu saya dah komen..ok kalau ada masa saya join ye anne sayang.

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

terima kasih kerana sudi join Lucky draw mak dara ni yer =)

akid azami said...

waa hot! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails