Saturday, March 5, 2011

Income Sampingan dari Blog dengan HeartBeat???



Hari ni 05/03/2011 dengan jayanya mom register Affiliate Program dengan HeartBeat. Hek eleh orang ada heartbeat makcik ni pun nak heartbeat. Hehehe ada ke yang cakap gitu? Kalau la ada mom akan jawap eh! Peluang untuk jana wang dengan HeartBeat tu hak memasing kan bukan untuk sorang je.Jadik mom pun join la jugak untuk jana sikit sikit wang boleh juga buat bayar bill internet ni kan.Minat? Klik link sebelah ni sebab mom tak pandai nak terangkan detail. Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Ada lagik ke yang tak tau apa tu heartbeat ?? Rasanye semua orang dah tau la.Mom je yang lambat. Well kalau ada lagi yang tak tau HeartBeat ni ialah sebuah company yang tawarkan perkhidmatan membuat hadiah ikut citarasa kita. T-shirt,Photo mug,Cushion,Puzzle,Crystal,Photo Card,Ceramic Tiles,Button Badge dan banyak lagi... EH! Semua tu kan ada kat kedai juga .. Hehe.. Tapi yang dekat HeartBeat ni korang boleh hantar design anda sendiri.Nak letak gambar korang ke, nama si dia yang tercinta ke .. nak tulis puisi ke. Pasti si dia tersentuh hati .. Auw! Romantiknye ... Hehehe. Korang nak tau lebih lanjut lagik senarai gift yang ada klik link kat sebelah ni. Make Your Own Gifts Here

Best kan!! Jadik kalau berminat sama jom la join. Klik je mana-mana banner yang ada dalam entry ni. (^^o)


4 comments:

Cute MuM said...

bagusnya wat promo..
klik hb!

Just said...

hi anne.. i pun ketinggalan psl heartbeat ni.. hmm.. msh fikir2 nk sign up ke tak..

Anne said...

Hohoho..baru nak start ni cute mum.
Just jom la sign up.klik jak banner di atas tu (^^o)

Yati said...

Anne,
selamat menjana income thru hearbeat. Yati still belum sign-up lagi. Tengah tunggu dan lihat dulu. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails