Saturday, February 19, 2011

FIRST GA FROM DIVA'S SHOPPE


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:

  1. korang kene jadi follower blog ni : Diva's Shoppe
  2. korang kene jadi follower blog ni plak : Mr. & Mrs. Right's Diary
  3. buat 1 entri ringkas pasal GA ni kat blog korang...tajuk entri : "FIRST GA FROM DIVA'S SHOPPE" ...
  4. letak picture kat atas tu kat sidebar korang beserta LINK utk entri contest ni....
  5. tag 5 orang rakan korang utk join contest ni...(make sure diorang tau diorang di tag!!...)
  6. tinggalkan LINK korang kat kotak komen kat bawah ni....

TARIKH PENYERTAAN BERMULA : 16 FEB 2011

TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 27 FEB 2011

HADIAH : SOMETHING YG KORANG AKAN SUKE...SURPRISE...!!!!!

PEMENANG : BERGANTUNG KEPADA YANG JOIN NANTI...

5 orang yang di tag .. Jieda, kak yong,Just,Tunung & fieza79
Psttt .. sapa yang nak join jugak klik pada banner gambar bunga kat atas tu k.


1 comment:

kakyong said...

thanks Anne.. nanti kakyong join

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails