Wednesday, February 23, 2011

Comelnye Kimono untuk si kecil!!!!

Sekali lagi koleksi pakaian comel untuk puteri kecil anda.
Teringin pulak nak ada anak pompuan.Hikshiks ...




Comel kan. Harga RM48.00. Ibu-ibu ada yang berminat tak. Just beritahu dalam comment k. Ooo untuk size yang tinggal buat masa ni 80cm(1-2 years) dan 90cm (2-3years).

Ps -- Iklan jap... (^^o)

13 comments:

♥♥syahadah♥♥ said...

cantek..tp si baby kecik sesangat nak pakaipun...

Imaan09 said...

comei..harga termasuk postage ke tu?atau gimana..??

Anne said...

hada - baby boleh membesar tu hada.yang anne ni ada 2 boboy je kat umah.cuci mata je la ni. huhu


imaan09- tak termasuk postage. (^^o)
postage tu dalam 6.00 la via pos laju.

Cik Yana said...

alaa comelnya. Nasib baik tak kawen lagi, tak de anak :)

Anne said...

haha..thanks sudi datang ke blog mom.. (^^o)

Adinda Amy Sensei said...

alahai....cuteeenyeee kimonoooo tuuu...

Anne said...

rembat la 1 untuk si comel. Hahaha (^^o)

Jieda said...

comel tapi anak jieda dah besar la.kalau kecik lagi boleh beli satu

Anne said...

size 90cm untuk 3 years pun boleh pakai. (^^o)

ibu_Arifa said...

teringin jgk..cantik ler. kalo nak pun saiz yg paling besar yer sis :)

Anne said...

ibu arifa- saiz paling besar untuk 3 tahun punye. (^^o)

CT NoArIzAh ArIs said...

Assalam... cntk kimono ni tapi sy x ada ank kecik lagilah !!

Tima kasih sggh di RKTS...sy followlah kamu skali ya!

kakyong said...

Anne,

kakyong singgah menjamu mata...

x de bajet nak beli.. dpt tengok jadik lah.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails