Wednesday, January 12, 2011

Churp Churp News Feed



Korang dah baca berita terbaru dari Churp Churp . Akaun churp churp mom dah berbulan-bulan di buka tapi tak pernah pun jenguk. Mula-mula tu ada jenguk juga tapi tunggu-tunggu takde assignment pun untuk mom.Yalah macam mana nak ada kan , blog tak teratur.FB pun mom dah malas nak buka. Bila jenguk jenguk tadi oo rupanye dah banyak aktiviti yang mereka buat and mom dah ketinggalan. Antara aktiviti yang tengah giat berjalan sekarang ni ialah macam banner banner kat atas tu la. Astro win a trip to KK , OM Nom Nom win a trip to Hong Kong , Catch Korean Pop Star in Malaysia, 2 aktiviti from Celcom,Digi Berry,
Maxis Ipad dan Jipaban
( what is Jipaban actually???) . Kalau korang nak tau selanjutnye click je pada banner kat atas tu k.


Ps - Kepada yang selalu bertuah dan suka Contest boleh terjah .Hadiah memang best!!






2 comments:

kakyong said...

Anne,
kreatip tul buat n3 ni.. ;)

Anne said...

hehe .. (^^o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails