Tuesday, January 18, 2011

1 perkara wajib bila CNY tiba ..

Mom ada 1 perkara yang saban tahun mom mesti buat bila menjelang Chinese New Year. Mom bukan la orang cina pun , apa yang di sibukkan tu ?? Tunggu open house kawan-kawan dah le ..
Eh! Tak boleh lah bila dengar pasal benda ni MESTI MESTI MESTI mom nak juga ..

Ni la benda yang mom sibukkan sangat tiap tahun bila CNY menjelang tiba. Yalah benda ni time Hari Raya atau Deepavali atau Christmas mana ada benda ni. Setahun sekali ni .. memang mom suuuukaaa sangat. Prosperity Burger!! Daging yang lembut .. Sos blackpepper yang melimpah. Plus roti bijan yang memang best. Mesti nak makan tiap kali CNY. Hehehe .. Korang dah cuba ke ni? Ada juga orang yang tak suka blackpepper kan .. Kalau yang suka tu berkunjung la ke McD ye.. Lepas CNY habis kena tunggu next year lagi la baru dapat merasa ...

3 comments:

Lelord said...

heheheh best2

Ellen said...

wah...ellen pun tunggu ni kalo CNY..sedapp..hehe

akuorgkmpng said...

nk try la.. hahaha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails