Thursday, June 17, 2010

Kini..

Masa mula-mula menulis cerita dalam blog ni ingat lagi masa tu pregnant anak no.2, lepas bersalin anak no.2 dah tak ada post entry lagi .. Sekarang anak yang no.2 ni pun dah nak dekat setahun pun.Huh! Cepat masa berlalu.
abang ni tahun depan dah masuk tadika..


adik dah ada 6 batang gigi dan boleh berlari-lari guna walker..

ps ~ anak-anak dah besar maksudnya mom ni dah tua.. uhukuhuk...

Ku rindu blog ini..

Seperti title post ini RINDUUNyaaa bLOG ini..
Kerana sibuknya rutin harian sekarang tak dapat nak buat entry untuk blog ini seperti sebelumnya.Kalau tak silap kiraan dah 10 bulan.Entah masih ingat tak kawan-kawan dengan blog ni. Ada buka internet pun update Facebook. Fuh! Sekarang ni rindu pulak nak masuk contest & Giveaway macam dulu-dulu. (^^0) .. Walaupun tak menang tapi happy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails