Tuesday, December 21, 2010

Pengumuman Kepada Para Tuan Punya Kedai Online!!

Macam gempak je tajuk entry tu kan .Hehe. Untuk para Tuan Punya Online shop yang ingin meluaskan lagi pasaran bisnes online mereka bolehlah try iklankan dekat . Untuk kedai online ni lagi banyak iklan-iklan dekat website yang orang selalu tengok lebih tinggi la peluang untuk kita dapatkan customer kan. Penawar2u.com ni merupakan satu syarikat mlm.Jadi setiap hari memang banyak orang yang keluar masuk website ni. So kalau ada yang berminat atau ada pertanyaan untuk menyewa tapak iklan dekat website ni bolehlah tinggalkan comment dekat commentbox mom ye. Ada 4 tapak yang kosong.Sewa sebulan untuk tapak RM5 je.




3 comments:

kakyong said...

boleh la nak jengah nanti..

Cik Puan Gaban said...

info yg bagus ni Anne...ada rasa nak sewa tp blog sy tak mcm blog bisnes pulak..hehehhe...

Anne said...

kak yong.. gaban .. jomlah iklan kat sini.murah murah je ni.

mana tau dapat tambahkan lagi customer online tu .. (^^o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails