Thursday, December 23, 2010

Hari ini ...

Hi rakan-rakan blogger. Johor Bahru pagi-pagi dah hujan.Huh! malasnye nak bangun. Nasib baik la adik Ezra yang tak pernah miss out dengan tugasnya sebagai jam lonceng setiap pagi . Tak payah bunyi krinnnnngggg ... cukup hanya dengan adik yang suka rolling -rolling atas badan mom dan kadang-kadang tu tiba-tiba duduk atas perut, dah cukup untuk mata mom ni terbuka luas.


Ok la cukup cerita pasal bangun pagi , mom nak buat tag dari cik lulu yang peramah. Cik lulu telah tag mom untuk join pencarian Blogger Peramah 2011 yang di anjurkan oleh ahsfantasy24.com.




Tapi mungkin mom dah terlewat sebab bila mom bukak link ke ahsfantasy24.com tu..sessi pencarian telah pun tamat. Ooo malang sekali tak dapat turut serta..


Hari ni rasa relax la pulak kerja walaupun dihidangkan dengan muka bengis En.Supervisor. Kuikuikui mesti la relax sebab hari ni last kerja. Esok dan lusa cuti ambil leave untuk Christmas. Monday baru naik kerja lagi. Yahuuuu... Dah lama tak cuti panjang tau. Bayangkan cuti tahunan masi ada baki 10 hari lagi lepas ambil leave ni. Nasib baik la kat company ni,kalau habis tahun masih ada baki leave tu akan di ganti dengan wang.


Ps- Dah start nak selesema la.Balik ni cepat-cepat makan ubat dulu.Kalau cuti ni demam semua yang dah di plan kan tak jadik pulak.

1 comment:

kakyong said...

selamat bercuti panjang Anne

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails