Wednesday, December 29, 2010

A dull Christmas Celebration ..

Sempena menyambut krismas hari tu mom telah bercuti selama 3 hari. 24hb hinggalah 26hb. Best wooo ... Maklumlah dah lama tak bercuti. Setiap saat dihabiskan dengan keluarga dan anak-anak. Seperti tahun-tahun sebelumnya krismas di sambut biasa - biasa saja.Makan malam keluarga pada malam x mas. Going to church keesokkan pagi.lepas tu open house dan barbeque dekat rumah. Hmmm sebenarnya mom rindukan ini

x mas tree

x mas gift
dan


x mas card

semenjak tamat saja zaman persekolahan dulu memang dah tak ada terima dan beri kad lagi. Rasa sedikit kekurangan pulak. Ada kad pun E-Card yang dikirim ke email atau facebook. Kalau pergi kedai-kedai pun macam dah kurang jual card-card musim perayaan ni. Rasanya bukan xmas je kan. Time Hari Raya pun sama .. Chinese New Year je yang rasanya masih kekal seperti dulu. Dekat office mom ni je kalau tiba CNY memang banyak la dapat kad-kad CNY.

Untuk wishlist next year mom nak masuk kan " membeli dan menghias pokok xmas , anjurkan exchange gift dan hantar kad untuk family and rakan-rakan".



2 comments:

Just said...

Dull??? but the tree make it happening i think.. :D

Anne said...

just that tree import image dari Mr.yahoo saja. thats why i said i miss all that .. (- - )

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails