Wednesday, December 29, 2010

Ada juga rezeki nuffnang ..

Jelous la tengok kawan-kawan blogger yang dapat income daripada nuffnang.Nak jelous apa pulak kan.Yang berusaha mestilah akan dapat imbalan daripada usaha tu. Blog mom yang suam-suma kuku ni ,sekejap ada entry sekejap tak ada entry blogwalking pun beberapa blog je sehari macam mana la boleh dapat income lebih pulak. Tapi thanks 100x untuk nuffnang kerana walau pun blog mom ni tak ter"maintain" dengan baik nuffnang tetap memberi semangat kepada mom dengan memberi BE kepada blog mom ni. Setakat ni ada juga 3 BE yang sedang menari-nari dekat blog mom ni.

CIMB Clicks Pay and Win LR



Tupperware LB



Maxis iPad LR


Ps - Semoga lepas ni mom lebih rajin maintainkan blog ni. Thanks pada kawan-kawan yang sudi singgah ke blog mom ni. (^^0)

1 comment:

Cik Puan Gaban said...

Hepi bernuffnang Anne..saya kalau singgah sini pasti akan tolong klik nuff nya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails